José Luis Castro Romero - Conseller Delegat.

Ha plogut molt des de l'any 1975, quan la nostra família va començar el seu camí empresarial. En un primer moment realitzaven serveis de mudances convencionals i feien trasllats de mobiliari i altres béns a empreses.

El pas dels anys i l'evolució de les necessitats dels nostres clients han marcat un abans i un després en la nostra organització, fins arribar al que avui en dia coneixem com Grupo Servicio Móvil: Severiano Servicio Móvil, S.A; SM Tecnología, S.L; Fidelis Servicios Integrales, S.L i Logisdoc Serveis Integrals, S.L.U.

En la dècada dels 90 vam començar a indagar en el sector sanitari a Galícia (per estendre'ns després a la resta de l'Estat espanyol), i vam percebre les necessitats logístiques i d'espai que tenien els hospitals en aquesta comunitat. I així vam aconseguir, a principis d'aquells anys, els primers contractes d'externalització del servei de custòdia i gestió d'arxius d'històries clíniques. Ens endinsàrem en el món de la gestió documental aportant solucions que englobessin tots els processos lligats a la gestió del cicle de vida de la documentació generada durant el desenvolupament de negoci dels nostres clients. I a través de la nostra segona àrea de negoci també vam començar a oferir solucions a mida de logística integral. Tant en plataformes pròpies com a les instal•lacions dels nostres clients (in-house), gestionant qualsevol procés logístic de control d'estocs, distribució, manipulacions especials i processos auxiliars.

A dia d'avui, som un proveïdor global que compta amb l'empenta i l'esforç de més de 900 professionals a tot Espanya, repartits en els més de 100 centres de custòdia, plataformes de distribució i centres de digitalització que actualment tenim.

Som conscients que en un món sense fronteres com l'actual, on l'impuls tecnològic ens situa en un entorn dinàmic i canviant com mai abans ho havia estat, és important que les empreses, i per tant les persones que hi ha al darrera, tinguin la capacitat d'adaptar-se i aprofitar totes les oportunitats que es presentin, amb l'objectiu de fer-se més fortes per seguir creixent.

Més clients dipositen, dia a dia, la seva confiança en nosaltres. Adaptabilitat, rapidesa i anar un pas per endavant del mercat, són i seguiran sent alguns dels nostres trets diferenciadors.