LOGISDOC SERVEIS INTEGRALS, S.L.U. neix el juny de 2013, fruit de la integració del GRUPO SERVICIO MÓVIL i la unitat productiva de l'empresa Adocat-IDT-Docuteca. Això ha permès ampliar l'activitat empresarial, ha propiciat la generació de sinèrgies, poder disposar així d'una major immersió i capacitat de resposta en un mercat cada cop més exigent i tecnològicament avançat.

L'objectiu de LOGISDOC consisteix en aportar solucions orientades a la gestió més eficient i universal de la INFORMACIÓ, així com en gestionar de forma integral i especialitzada qualsevol tipus de LOGÍSTICA per complexa que pugui resultar.

La filosofia empresarial del GRUPO SERVICIO MÓVIL i, per tant la de LOGISDOC, es basa en una única màxima: SOLUCIONS. No es comercialitzen productes o serveis estandarditzats. Sinó que s'aporten als clients solucions úniques fruit de l'anàlisi específic de cada petició que es rep. D'aquí que el compromís i el sentit de la responsabilitat que es transmet i s'aplica en tots i cadascun dels processos que l'empresa du a terme, amb l'objectiu de proporcionar aquest servei que els diferencia i els dóna prestigi.